2011. ápr. 25.

Jegyzet

Nagyon nehéz leírni mi jár a fejembe, vagy hogy valami olyat is mondja ami megfogja az olvasót. Mivel is jár az hogy olvasási és írási nehézsége van egy fiatal nőnek, hát vannak esetetek amikor szinte semmi problémát nem okozhat. Mivel valamilyen szinten az ember megtanul írni és olvasni, és néha el lehet takarni ezeket a problémákat, vagyis lehet kompenzálni, akadnak barátok akik segítenek bizonyos szituációkba. De amikor az ember fia vagy lánya magára marad akkor elég nehéz boldogulni bizonyos szituációkba. Elmagyarázni hogy miért nem megy valami ami másnak magától érthetődig az nagyon kellemetlen tud lenni, így inkább nem beszélünk róla.
A sok kudarcnak megélt esemény oda vezethet hogy már minden újabb dolog kipróbálásánál azt várja az ember hogy mekkorát fog most esni, és nem azt hogy ez a új dolog mekkora élményt fog nyújtani számára és hogy valamibe lehet sikeres is.

Lévén ma húsvét másod napja azért kellene ide írjak valami vidámat is, minden kedves olvasónak kellemes ünnepeket kívánok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése