2011. nov. 17.

Lehetőség a gyerekeknek

Sepsiszentgyörgyi küzdelmünk a tanulási nehézségekkel küzdő gyerekekért az utolsó fázisba jutott, nagyon fontos volna azoknak a negyedikes gyerekeknek, aki fejlesztésre szorulnak, és nem csak diszlexiás hanem diszgráfiával és diszkalkuliával küzd hogy sikerüljön jövő tanévtól beindítani számura egy ötödik osztályt.

Miért is lenne ez fontos, azért hogy a számára megfelelő fejlesztés mellett úgy tudnak ismereteket megszerezni, hogy közben ne kelljen attól rettegnie, hogy mikor csúfoljak ki az olvasása miatt, miért kap kisebb jegyet annak ellenére, hogy rengeteget tanul. Vagy hogy hiába olvasta a leckét el nem érti meg, mert megtanult ő olvasni valahogy nagy nehezen már ki tudja olvasni az összes betűt és össze is olvasta azokat valahogy, de nem érti.
Mivel nem érti nem érti meg a történelem leckét egyedül és azt sem érti meg miért van annyi minden leírva a földrajz könyvbe.

Ez év november 23-ig kellene leadni az előzetes kéréseket a Kovászna megyei főtanfelügyelősére azért hogy támogatásukat tudják nyújtani az osztály élindításához.
Itt szeretnék egy felhívást megfogalmazni mindazoknak a szülőknek akik ebbe gondolkodnak hogy el kellene juttatni a kérésüket minél hamarabb Szabó Ildikóhoz. 

Aki meg nem tudná Ildikó telefonszáma: 0740018892, további felvilágosítással ő tud szolgálni ezzel kapcsolatban.


Adjunk egy lehetőséget ezeknek a gyerekeknek a boldogulásra.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése